1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας - Αρκαδίου 2 - 48100 - Πρέβεζα - τηλ 2682022554 - φαξ 2682060400 - Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 8:30-14:00 

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Καλή Σχολική Χρονιά 2017-18

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σας καλωσορίζουμε στο 1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και  ευχόμαστε σε όλους η περίοδος αυτή να είναι παραγωγική και αποτελεσματική γεμάτη κέφι για δημιουργία. Ιδιαίτερα καλοσωρίζουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄τάξης. Θα έχουν τη συνδρομή όλων μας για μια εύκολη και γρήγορη προσαρμογή.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας  οπλισμένοι με καλή διάθεση, αγάπη και ανοιχτά αυτιά.

Εσείς από τη δική σας πλευρά  να έρχεσθε στο σχολείο  με κέφι και διάθεση να πάρετε γνώσεις, να συνεργάζεστε με τους συμμαθητές σας, να είστε σε καθημερινή επαφή με τους καθηγητές σας  για ότι τυχόν απορία, πρόβλημα, ευχάριστες και δυσάρεστες σκέψεις έχετε και θέλετε να μοιραστείτε!
Όλοι μαζί, μαθητές και καθηγητές και γονείς ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι, αυτή την κοινή προσπάθεια ώστε και ο καθένας από εσάς να πετύχει τον προσωπικό του στόχο και το 1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας αυτή τη σχολική χρονιά να απασχολεί δημιουργικά την τοπική κοινωνία με τη δράση του και τα κατορθώματα του!
Πάμε λοιπόν  😄😄⌛📏📏📉📊📕

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των Καθηγητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου