1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας - Αρκαδίου 2 - 48100 - Πρέβεζα - τηλ 2682022554 - φαξ 2682060400 - Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 8:30-14:00 

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Διοργάνωση τηλε-ημερίδας για τους εμβολιασμούς Covid

 Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την ενίσχυση του εμβολιαστικού κινήματος, με σκοπό τη θωράκιση της υγείας των πολιτών από τις συνέπειες του τέταρτου κύματος της πανδημίας από τις μεταλλάξεις του ιού.

Η Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου συνδράμει στην αύξηση του ποσοστού του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον εμβολιασμό στις ηλικίες 12-17 ετών, που πλήττονται σε σημαντικό βαθμό, μέσω της συνεργασίας της με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  Ηπείρου.

Οι προσκεκλημένοι γιατροί, Αυτοδιοικητικοί και Εκπαιδευτική Κοινότητα θα ενημερωθούν από τον κ. Λάζαρο Καρνέση, Ιατρό Παθολόγο, Λοιμωξιολόγο, Δ/ντή της 4ης Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" και θα ακολουθήσει συζήτηση ερωτήσεων, απόψεων και πληροφοριών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 11πμ.

Την τηλεδιάσκεψη καλούνται να παρακολουθήσουν μέσω του youtube οι γονείς, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και κάθε ενδιαφερόμενος στο σύνδεσμο: https://youtu.be/_n-9qw_iZ7E.

Για την προετοιμασία των εισηγήσεων και τη διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας εκ των προτέρων με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: info@pedepirus.gr.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου

Χρήστος Ντακαλέτσης

Δήμαρχος Δωδώνης

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου